Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Partillebo rekryterar en hyresadministratör

Om tjänsten

Vill du arbeta i en framgångsrik organisation med mycket nöjda kunder? Partillebo äger och förvaltar ca 3 700 bostäder och 220 000 m2 lokaler, främst kommunala.

Partillebo söker nu en hyresadministratör för en tillsvidareanställning till sin hyresavdelning.

Vi erbjuder en dynamisk och varierande tjänst, där tjänsten går att dela in i tre huvudområden;

- Systemansvar och registrering i fastighetssystemet Vertex, samt kontakter med leverantören Vitec.

- Hyresadministration innehållande; debitering, avisering, inbetalningar, krav- och inkassoverksamhet, samt rättsliga åtgärder hos kronofogde och hyresnämnd.

- Publicering av information och bilder på vår hemsida.

I ditt arbete med vårt affärssystem enligt ovan kommer du även att vara vår internkonsult. Du blir den som håller i kontakten och ser till så att "allt fungerar" mellan fastighetssystemet, vår leverantör Vitec och vår IT-support.

Du arbetar löpande med uppdatering och registerförändringar i vårt fastighetssystem och driver arbetet med krav- och inkassoverksamheten.

Du gör även ekonomiska avstämningar och driver rättsliga åtgärder hos kronofogde och hyresnämnd.

För hemsidan använder vi publiceringsverktyget EpiServer.

Uppdragsgivare: Partillebo AB.

Ort: Partille

Kvalifikation:

För att lyckas i tjänsten har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt har arbetat i fastighetssystem (gärna bl a Vertex) på en fördjupad nivå. Du har påtaglig arbetslivserfarenhet och god kunskap inom hyresjuridik. Du har en relevant eftergymnasial utbildning.

För att passa in och trivas hos oss, känner du igen dig i och kan förhålla dig till följande egenskaper; empatisk, kundfokus, affärsmässig, delaktig, kommunikativ och självgående.

Vi erbjuder:

Partillebo erbjuder dig möjligheten att få arbeta i en kundorienterad, seriös och etablerad verksamhet. Hos oss får du möjligheten att arbeta med medarbetare, som förstår och har viljan att hjälpa varandra och på så vis bidra till och nå gemensam framgång. Ett bevis på vår framgång är att hela att 98 % av våra hyresgäster är nöjda med sitt boende. Det är ingen slump!

I den här rekryteringen samarbetar Partillebo med Proffice Rekrytering. Ansök till tjänsten på www.proffice.se. Skicka gärna din ansökan så snart du kan, urval och tillsättning kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 15 mars. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Maria Hörnestam på telefon 0733-43 43 42. Tänkt tillträde till tjänsten är snarast men sker enligt överenskommelse med Partillebo.

Organisations/Företagsbeskrivning:

För 14:e året i rad har Hyresgästföreningen utsett oss till göteborgsregionens bästa bostadsbolag. Vi förvaltar hem och arbetsplatser. Det ingår i vårt arbete att underhålla våra fastigheter 3 ggr mer än snittföretaget, ha hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll och en välskött ekonomi.

Läs mer om vår verksamhet på www.partillebo.se.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200417162
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200417162&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb