Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Philips Healthcare söker projektassistent

Om tjänsten

Om Philips

Philips har sitt huvudsäte i Nederländerna och är ett diversifierat företag inom hälsa och välbefinnande med fokus på att förbättra människors liv med hjälp av innovationer vid rätt tidpunkt. Philips är världsledande inom hälsovård, konsumentprodukter och belysning och integrerar teknik och design i människocentrerade lösningar som baseras på grundläggande kundinsikter och varumärkeslöftet om ?sense and simplicity?. Philips består av tre affärsområden; Lighting, Consumer Lifestyle och Healthcare. Country organisationen inom Norden levererar service inom finans/redovisning, HR, kommunikation och IT till alla tre affärsområden. Läs gärna mer om Philips på www.philips.se.

Philips Healthcare försöker förenkla sjukvården genom att kombinera sin unika kliniska expertis med mänskliga insikter för att utveckla produkter som i slutändan bidrar till att förbättra kvaliteten på människors liv. Philips Healthcare arbetar för att göra en inverkan där vården sker inom sjukhusen och inte minst i våra egna hem.

Om tjänsten

Philips söker nu en projektassistent till avdelningen Healthcare. Du kommer att tillhöra organisationen Healthcare på Philips och rollen kommer huvudsakligen handla om administrativa uppgifter kring olika projekt och den dagliga verksamheten på avdelningen. Du kommer att i en självgående roll ta ansvar för dina uppgifter och rapporterar till ansvarig chefsassistent.

Arbetsområden:

-Ta ansvar för mötesstrukturer, bokningar och administration kring sammanträden på avdelningen
-Hålla i olika agendor, agera ?mötessekreterare? och föra protokoll
-Boka in resor och hålla reda på all administration kring dessa
-Koordinera och assistera olika avdelningar och chefer kring administrativa uppgifter
-Arbeta med översättningar från engelska till svenska


Möjligheter

På Philips blir du en del av en resultatorienterad och dynamisk organisation med engagerade och drivna medarbetare. Din insats gör skillnad och värderas därefter och du kommer att få möjligheter till både professionell samt personlig utveckling.

Krav

Vi ser att du har erfarenhet från administrativa sysslor. Du kanske har jobbat som administratör, VD-assistent, projektassistent eller liknande tidigare. Goda kunskaper i Excel och PowerPoint är viktigt i rollen. Även mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

För att passa in hos Philips krävs det att du är driven, stresstålig och självgående samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du har god struktur, arbetar organiserat och levererar service. Du tar stort ansvar för din roll och bra på att tänka utanför boxen. Tjänsten ställer även krav på att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en internationell miljö.

Arbetstider, omfattning och tillträde

Tjänsten är på heltid under kontorstider, med tillträde på mycket kort varsel, varpå urval och intervjuer sker kontinuerligt. Du kommer att vara anställd som konsult hos Hero och jobba på uppdrag för Philips. Uppdraget är på sex månader och det finns stora möjligheter till förlängning.

Sök jobbet

Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan.

http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=301

Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Viktoria Berg på 08-400 25 860 alt. viktoria.berg@hero.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning o

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
HERO AB

Ansökan

Referens:
Projektassistent Philips
Övrigt:
http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=301


Senaste inkomna jobb