Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Philips söker driven Install Base Administrator

Om tjänsten

Om Philips och Healthcare

Philips har sitt huvudsäte i Nederländerna och är ett diversifierat företag inom hälsa och välbefinnande med fokus på att förbättra människors liv med hjälp av innovationer vid rätt tidpunkt. Philips är världsledande inom hälsovård, konsumentprodukter och belysning och integrerar teknik och design i människocentrerade lösningar som baseras på grundläggande kundinsikter och varumärkeslöftet om ?sense and simplicity?. Philips består av tre affärsområden; Lighting, Consumer Lifestyle och Healthcare. Country organisationen inom Norden levererar service inom finans/redovisning, HR, kommunikation och IT till alla tre affärsområden. Läs gärna mer om Philips på www.philips.se.

Philips Healthcare försöker förenkla sjukvården genom att kombinera sin unika kliniska expertis med mänskliga insikter för att utveckla produkter som i slutändan bidrar till att förbättra kvaliteten på människors liv. Philips Healthcare arbetar för att göra en inverkan där vården sker inom
sjukhusen och inte minst i våra egna hem.

Om tjänsten

Customer care center är en del av Philips Healthcare som hanterar och ser till att all den medicinska utrustningen finns på rätt plats och fungerar. All utrustning som Philips tillhandahar finns registrerat i Philips databas ?Install Base?. Som installed base administrator kommer du få understödja i det dagliga arbetet kring Install Base och se till att all information är uppdaterad. Tjänsten innebär mycket felsökning och problemlösning där du kommer vara delaktig i utvecklingsarbetet kring processer i Install Base.

Möjligheter

På Philips blir du en del av en resultatorienterad och dynamisk organisation med engagerade och drivna medarbetare. Din insats gör skillnad och värderas därefter och du kommer att få möjligheter till både professionell samt personlig utveckling.

Krav

För att passa in hos Philips krävs det att du är driven, flexibel och självgående samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du är en kreativ problemlösare med god struktur och du arbetar på ett organiserat sätt. Du är en noggrann person som drivs av mycket ansvar.
Tjänsten ställer även krav på att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Arbetstider, omfattning och tillträde

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående, varpå urval och intervjuer sker kontinuerligt. Du kommer till en början att vara anställd som konsult hos Hero och jobba på uppdrag för Philips. Vid god arbetsprestation finns stora möjligheter till rekrytering och anställning hos Philips.

Sök jobbet

Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan.

Har du frågor besvaras dessa av ansvarig rekryterare Daniel Engblom på 08-684 252 30 alt. rekrytering@hero.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområdena IT/Data, Ekonomi och Kontor/Kundservice. Du kan få arbete i olika omfattningar. Allt från extrajobb och deltid till heltid och direktrekryteringar till företag.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
HERO AB

Ansökan

Övrigt:
http://www.hero.se/registrera.php?mtrpage=assignment&mtrid=302


Senaste inkomna jobb