Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Pigg och alert assistent!

Om tjänsten

Är du en erfaren administratör eller assistent som söker deltidsarbete på 75 %? Då har vi på Adecco Office & HR  ett utyrningsuppdraget för dig i Solna!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som assistent hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att serva din chef samt 2 linjechefer. Du sköter bl. a tidsbokningar, mötesbokningar och mötesarrangemang, hanterar avtal och ekonomi på avdelningen..Detta är en komplex roll med många olika arbetsuppgifter. Tjänsten är ett uppdrag via Adecco som startar omgående och pågår under hela 2013.

 

Vem trivs här?

Du som är en van och självgående administratör med ett utpräglat sinne för service och intresse av att lära dig nytt kommer att trivas här. Är du bekant med   SharePoint kommer du att ges möjlighet att vidareutveckla dina färdigheter och  supportera andra användare. Ditt utåtriktade sätt och din goda samarbetsförmåga kommer att göra att du blir en uppskattad resurs på arbetsplatsen!

 

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är ett konsultuppdrag  på 75 % och ska tillsättas snarast.

 

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

 

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

 

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden ch rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

 

Adecco Office & HR förmedlar tjänster på olika nivåer inom områdena administration, HR, sälj- och marknad, Supply Chain m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen.

 

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

 

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Cilla Orban på tel nr 05-598 981 54.

 

 

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

 

 

Välkommen att söka!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=95999CC4-6818-4C1A-A487-27ECCD14A536
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb