Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Proffice söker Administratör för deltidsuppdrag

Om tjänsten

Vi söker för kundsräkning en administratör på deltidsuppdrag. Du kommer i denna roll främst assistera vid administrativa arbetsuppgifter samt ha ett tätt samarbete med kundens leverantörer. Du som söker är en van dataanvändare och har lätt för att sätta dig in i nya system. Uppdraget har uppstart omgående och sträcker sig året ut.

Uppdragsgivare: Proffice

Ort: Stockholm

Omfattning: Deltid, två dagar i veckan

Sista ansökningsdag: 2013-03-15

För information: Therese Lönnberg

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en högskole- universitetsutbildning. Du har några års erfarenhet från administrativt arbete, god systemvana och mycket goda kunskaper i Officepaketet. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du flexibel, noggrann och effektiv. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag på www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ]

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200414182
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200414182&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb