Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektadministratör med goda utvecklingsmöjligheter. Göteborg.

Om tjänsten

Work Match

Vill du arbeta som projektadministratör på ett litet, modernt företag? Har du ekonomiutbildning och/eller arbetslivserfarenhet av ekonomiarbete? Om du dessutom är kreativ, stresstålig och lösningsfokuserad kan vi ha tjänsten för dig!
Work Match letar nu efter en prestigelös projektadministratör då vårt kundföretaget expanderar och letar efter ytterligare personal.

För tjänsten letar vi efter dig som kan stötta upp och hjälpa till i både befintliga utveckling- och integrationsprojekt samt vara delaktig i förstudier med inriktning på Business Intelligens system och projektverktyg.

Som projektadministratör kommer du bland annat att delta i kundprojekt, utvecklingsprojekt och förstudier där tydliga mål och tidplaner ska följas samt upprätthållas. Du kommer även att ta fram funktionsbeskrivningar och skisser för hur tänkta system ska fungera och se ut, arbeta med kvalitetssäkring, underhåll, testning och felsökning av system, hålla i utbildningar, analysera ekonomisk data samt ha kontakt med kunder och leverantörer.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning (6 månader eller längre) och på heltid, placeringsort Göteborg. Goda möjligheter till förlängning för rätt person. Resor, både nationellt och internationellt förekommer i tjänsten. Då detta är en rekrytering blir du anställd direkt av kund. Startdatum och arbetstider efter överenskommelse med arbetsgivare. För rätt person finns det stor utvecklingspotential inom företaget.

För att söka tjänsten ser vi att du har akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi alternativt mångårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Du har engelskan flytande, både i tal och i skrift, och innehar B-körkort då en del uppdrag sker ute hos företagets kunder. Kompetens inom eller erfarenhet av att arbeta med IT eller projekt är meriterande.

Som person är du;

- Positiv
- Engagerad
- Flexibel


För att trivas i tjänsten är det dessutom viktigt att du är sammarbetsvillig, kreativ och lösningsfokuserad. Då det periodvis är ett högt tempo på företaget är det av stor betydelse att du är stresstålig.

Låter detta intressant? Tveka inte utan ansök redan idag då vi arbetar löpande med urval.
Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
HELTID
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Work Match
Hemsida:
www.workmatch.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.workmatch.se/se/jobs/goteborg/projektadministrator-med-goda-utvecklingsmojligheter-goteborg/18661/?s=af


Senaste inkomna jobb