Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektassistent vid institutionen för hälsovetenskap och medicin

Om tjänsten

I idrott/idrottsvetenskap vid Örebro universitet sker en spännande utveckling med utbildningar på grund-, avancerad och forskarnivå samt forskning inom miljön RISPA (Research in Sport Science and Physical Activity)
I vår ambition att stärka vår samverkan med det omgivande samhället inom idrottsområdet söker vi nu en ny medarbetare. Vi söker en projektassistent som kan samordna och ansvara för den testverksamhet som bedrivs i samverkan med idrottsrörelsen och andra intressenter.

Arbetsuppgifter
Som projektassistent arbetar du med att planera, genomföra och utvärdera olika former av idrottsfysiologiska tester med inriktning mot prestation eller hälsa/motion. I arbetsuppgifterna ingår också att utveckla institutionens kommunikation med olika intressenter gällande testning och vägledning inom idrottsområdet. Du kommer även att utföra administrativa arbetsuppgifter i labbet i samband med ordinarie undervisning och pågående forskningsprojekt. Arbetet sker både självständigt och tillsammans med andra.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en examen från högskoleutbildning, minst 180 poäng, med inriktning idrottsfysiologi. Du har dokumenterade kunskaper inom träningslära.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är kommunikativ i tal och skrift, positiv och har en god förmåga att samarbeta med andra. Du är ansvarstagande, har en god organisationsförmåga och arbetar gärna såväl i grupp som självständigt.

Övrigt
Anställningen är 50 %, tidsbegränsad under 6 månader med start omgående. Möjlighet till förlängning finns. Tjänsteställe är Örebro.
Närmare upplysningar lämnas av enhetschef Jan Mustell 019-303935 alternativt 073-461 84 14, jan.mustell@oru.se

Ansökan
Du gör din ansökan på vår hemsida(www.oru.se/ledigajobb) genom att klicka på knappen "Ansök" i den aktuella annonsen.
Följande handlingar ska alltid bifogas innan sista ansökningsdag:• Personligt brev

• CV

• Kopior av vidimerade betyg/intyg

Sista ansökningsdag: 2013-03-15

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Deltid
,
Tidsbegränsad anställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Örebro Universitet
Hemsida:
http://www.oru.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.oru.se/Om-universitetet/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D637%26pp%3D7


Senaste inkomna jobb