Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektkoordinator till IQ Samhällsbyggnad

Om tjänsten

Brainpeople AB

Dina arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning:
Vi söker för vår kund IQ Samhällsbyggnads räkning en projektkoordinator. I tjänsten ingår att tillsammans med andra planera och genomföra externa seminarier och möten, sköta inbjudningar, boka lokaler och förtäring samt administrera och hantera praktiska frågor, liksom medlemsfrågor och utskick.
Utvecklingsmöjligheter:
Detta uppdrag erbjuder en spännande vardag i en föränderlig miljö med mycket kompetenta och inspirerande medarbetare.

Arbetets omfattning:
Detta är ett konsultuppdrag där du under 3 månader kommer att vara anställd av Brainpeople AB och kommer att jobba som konsult hos IQ Samhällsbyggnad. Tillträde till tjänsten är snarast efter överenskommelse och fram till sista juni 2013, tjänsten är på heltid, kontorstider.


Din profil
Kompetenskrav:
Du som söker ska ha utbildning motsvarande minst 3-årigt gymnasium och ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna inom samhällsbyggnadssektorn. En självklarhet är att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Erfarenheter från grafiskt arbete med In design eller liknande programvara är meriterande, liksom enklare webpublicering.
Personliga egenskaper:
För att trivas på företaget tror vi att du är en person som klarar av att arbeta självständigt, ha initiativförmåga och känsla för ordning och reda. Tidvis är det ett högt tempo i organisationen och det är därför viktigt att kunna hålla många bollar i luften samtidigt. Du är positiv och drivande person som är öppen i kontakter med nya människor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Pauline Nilsson Cattaneo på tel. 08-501 685 19 alternativt pauline.n.cattaneo@brainpeople.se
Följ oss på Facebook!


Om företaget
IQ Samhällsbyggnad - Föreningen för innovation och kvalitet inom samhällsbyggandet - är en sektorsövergripande organisation som ägs av cirka 130 medlemsföretag från hela samhällsbyggnadssektorn. Vi verkar för ökad samhälls- och brukarnytta genom fler innovationer och ökad kompetens. I verksamheten ingår programsamordning av forsknings- och innovationsprogram; resultatspridning via seminarier, matchmakingmöten och digitala medier; samverkan med privata och offentliga aktörer kring gemensamma och aktuella frågor.

Om oss
Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor!

Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag.

Följ oss på Facebook!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Brainpeople AB
Hemsida:
http://www.brainpeople.se

Ansökan

Referens:
328
Webbplats:
http://www.brainpeople.se/1/brainpeople/visa-annons/visa-annons.php?item[0]=328
Sista ansökningsdag:
2013-04-30


Senaste inkomna jobb