Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Receptionister på heltid till Linköping

Om tjänsten

Är du en erfaren receptionist som letar arbete? Då har vi något för dig! Vi söker nu för kunds räkning två receptionister på heltid med start i juni. Kunden är en statlig myndighet i Linköping. Uppdraget sträcker sig till slutet av 2014.

Hos Bemannia får Du chans att skapa ett bredare kontaktnätverk, bredda din kompetens och prova på nya utmaningar som stärker din konkurrenskraft på arbetsmarknaden. Här har Du möjlighet att visa dina framfötter och växa i din yrkesroll.

Dina arbetsuppgifter:

- Ta emot besökare och informera om vilket möte eller enskild anställd som ska besökas samt bokföra besöket på besökslista
- Lämna ut tillfälliga besöksbrickor till besökare samt vid utpassering avregistrera besöket
- Ge service till kundens anställda
- Vid behov och förekommande fall förmedla samtal vidare till berörd person
- Vid behov ta emot och registrera bud och fax, beställa taxi och bud
- Hantera samt administrera nycklar och passerkort
- Motta samt utlämna nycklar för biluthyrning via biluthyrningsfirma
- Utlåning samt administrera utlåning av cyklar
- Lämna ut samt administrera tillfälliga parkeringskort för besökare och för personalen i landstingshuset med hänvisning till anvisade platser
- Administrera receptionens e-post
- Ta emot och administrera bokningar av sammanträdesrum och konferenslokaler
- Samordning av möbler samt skyltning i kundens lager
- Vara ansvarig för att det i sammanträdesrummen och konferensrummen finns det material som behövs och att det är ordning.
- Ansvara för beställning av kontorsmaterial
- Ta emot felanmälningar avseende fastigheten samt ha ansvar för att ta hand om och sortera all inkommande post
- Bredvid receptionen ligger en presentshop där även visst ansvar ingår, till exempel att presentera shopens artiklar vid förfrågan och att månadsvis redovisa försäljningen.
- Larmansvarig innebärande att för receptionen agera som kontaktperson gentemot vaktbolag

Dina kvalifikationer:

- Receptionsutbildning eller likvärdig utbildning
- Två (2) års erfarenhet av uppdrag med motsvarande storlek och arbetsuppgifter
- Det är även meriterande om du har genomgått säkerhetsutbildning med inriktning mot inbrottslarm- och passerkontrollsystem, åtgärder vid bombhot eller annat hot per telefon.

Dina personliga egenskaper:

Vi tror att du som person är serviceinriktad och har lätt för att skapa kontakt med nya människor. Du är även noggrann och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Samtidigt krävs det att du har förmågan att hantera många olika arbetsuppgifter och kunna vara flexibel för att utföra ett bra arbete och ge god service till kundens anställda.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Så här söker du::

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Reception heltid Linköping"

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Bemannia AB är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Sedan tidigare har Bemannia ramavtal med 34 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen och Akademikerna.

Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 30 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bemannia Kontor

Ansökan

Referens:
Receptionist heltid Linköping
Webbplats:
http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=11023
E-postadress:
jobb@bemannia.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb