Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Resurskoordinator sökes till konsultuppdrag

Om tjänstenVill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässiga löner viktigt, och värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en resurskoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 6 månader men för rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden. Uppdraget avser att starta omgående.

Ditt uppdrag

Som resurskoordinator kommer du att tillhöra företagets bemanningsfunktion och arbeta med schemaläggning och vakanstäckning. Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden som ingår i ditt arbete som resurskoordinator är:• Hantera önskemål till schema och ledigheter

• Säkerhetsställa att schemaläggningen sker utifrån lagar, avtal och övriga riktlinjer

• Ta fram rekommendationer till chefer angående beviljande av ledighetsansökningar

• Rapportera avvikelser

• Löpande hantering av personalärenden för ledighetsansökningar, semester eller andra relaterade avvikelser

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba administrativt, helst har du arbetat med bemanning/schemaläggning tidigare. Vi ser gärna att du har en utbildning inom HR-området men detta är dock inget krav. Det viktigaste är att har förmågan att läsa in dig på lagar, avtal och riktlinjer. Du har mycket god datorvana.

Som person är du en pigg problemlösare som älskar att ge service. Du har inga problem att arbeta under press. Du kommer att vara i kontakt med chefer och anställda i hela landet vilket innebär att har en mycket god kommunikativ förmåga. Dessutom har du skinn på näsan. Du kan enkelt skapa dig ett helhetsperspektiv samtidigt som du har stort detaljfokus. För att lyckas i rollen är du dessutom driven och har en stark initiativförmåga.

Wise Professionals erbjuder

Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Marie Bodén på nummer 076-000 18 95. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Wise Professionals AB
Hemsida:
http://wise.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.wise.se/sv/soker-du-jobb/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=1878&pp=3


Senaste inkomna jobb