Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sales Support till Internationellt företag

Om tjänsten

MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT.

MultiMind Bemanning söker för kunds räkning en Sales Support under sommaren. Kunden är ett framgångsrikt internationellt företag inom pappers- och förbrukningsbranchen. Företaget är en världsledande leverantör av förpackningspapper och ligger i framkant med sitt miljötänk och högsta möjliga kvalitet som grundfilosofi. Du kommer att tjänstgörapå huvudkontoret i Stockholm och bli anställd som konsult via MultiMind.

Rollen som Sales Support innebär att ge kunder support i orderhantering, administrera reklamationer och provordrar samt göra betalningsuppföljningar. Du skall ansvara för att administrera och övervaka händelseförloppet från mottagandet till fakturering av en order. Medverka till att upprätthålla informationen gällande produkt och leveransrelaterade frågor både internt och externt.

Högskoleutbildning och erfarenhet från kundservicearbete är ett krav. Det är meriterande med erfarenhet av SAP.

Du har goda färdigheter i MS Officepaketet. Du talar flytande ryska, engelska i både tal och skrift, det är ett stort plus om du talar svenska.

Som person är du mycket driven, lösningsorienterad, systematisk, van att hantera olika sorts människor/kunder på olika nivåer samt uppskattar ett högt tempo.

Registrera din ansökan fortast möjligt då urvalet sker löpande. Observera att tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Behov
Lön:
Fast

Arbetsplats

Arbetsplats:
MultiMind Bemanning AB
Hemsida:
http://www.multimind.se

Ansökan

Webbplats:
https://multimind.easycruit.com/vacancy/application/938329/4182?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-04-01


Senaste inkomna jobb