Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sektionen för ekonomiskt bistånd söker assistent/receptionist

Om tjänsten

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som assistent innebär tjänstgöring i reception inom Individ- och Familjeförvaltningen. Receptionen servar besökare till Sektionen för ekonomiskt bistånd, Sektionen för familjerätt och förvaltningens FINSAM/PULS-verksamhet. Arbetet består av allehanda förekommande administrativa uppgifter i en reception som telefon och posthantering, hjälpa besökare med frågor och praktiska göromål, sköta beställningar, vara medarbetare behjälpliga med registreringar samt samordna arbetsplatsens larm.

KVALIFIKATIONER
Vår reception är vårt ansikte utåt och därför söker vi dig som är utåtriktad och har en god service- och samarbetsförmåga. Vi vill att du har god förmåga att strukturera ditt arbete och inte vara rädd för självständigt arbete. Då det stundtals kan vara hög belastning i vår reception är det av vikt att du är stresstålig. Du ska som lägst ha treårig gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot service eller administration. Meriterande är tidigare arbete i reception samt arbete inom det sociala området.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2013-04-15 , upphör: 2013-12-31
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landskrona stad, Individ- och familjeförvaltningen

Ansökan

Referens:
A317993
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=53c5ef82-f19f-48be-afa9-3da2372bce7b&TK=d0a18dba-243e-4544-982e-758880efe18e
Sista ansökningsdag:
2013-03-13
Övrigt:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Senaste inkomna jobb