Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sektionsassistent

Om tjänsten

SL är sedan 1 januari 2013 Trafikförvaltningen inom Stockholms läns landsting. Med samma uppdrag, i ny organisatorisk kostym och i tydligare samverkan med övriga landstingsförvaltningar i arbetet att nå visionen – Europas mest attraktiva storstadsregion.

På Projekt- och Upphandlingsavdelningen arbetar cirka 50 personer inom de tre sektionerna Program, Projekt och Upphandling. Avdelningens uppdrag är att leda de stora strategiska utbyggnadsprogrammen, reinvesterings- och nyinvesteringsprojekten samt Trafikförvaltningens samtliga upphandlingar. Kollektivtrafiken engagerar många, det gör att tempot i arbetet är högt och att innehållet i frågor och arbetsuppgifter varierar.

Om tjänsten
Som Sektionsassistent på Programsektionen kommer du att ha en nyckelroll inom Projekt och Upphandlingsavdelningen (PU). Du kommer i första hand att fungera som ett stöd till Programsektionen, men även ingå avdelningens administrativa team. Det här är en dynamisk och utmanande roll i en effektiv projekt- och beställarverksamhet. Bland sektionens pågående uppdrag kan nämnas; Tvärbanans Solnagren, Spårväg city, Roslagsbanans utbyggnad och uppgradering av Röda linjen.

Dina arbetsuppgifter omfattar exempelvis:

- Sammankalla möten, ta fram presentationsmaterial, föra protokoll och sammanställa underlag inför statusrapporteringar och VD-presentationer
- Assistera sektionschefen i personaladministrativa frågor samt, som del i avdelningens administrativa arbete, sammanställa underlag över resursanvändning och resursbehov i sektionens projekt
- Se över utbildningsbehov och alternativ för kompetensutveckling tillsammans ansvarig utbildningsplanerare
- Säkerställa administrativ hantering av sektionens nämndeärenden till Avdelningsassistenten
- Medverka i avdelningens arbete med internkommunikation
- Delta i arbetet med att utforma och följa upp sektionsspecifika arbetsprocesser, rutiner och mallar med syfte att effektivisera och enhetliggöra arbetet

Din utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens. Du har erfarenhet av att arbeta i en projektorienterad verksamhet och har därigenom tillägnat dig en övergripande förståelse för vad ett omfattande projekt kräver. Du har arbetat några år som assistent eller motsvarande administrativ tjänst. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet av personaladministration är meriterande.

Som person är du prestigelös och serviceinriktad och trivs i en roll där du självständigt ansvarar för administrativa ärenden av olika slag. Du är strukturerad med förmåga att prioritera vad som behöver planeras in, förberedas eller utredas. Du är kommunikativ och van vid att formulera dig i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska och engelska, då kommunikationen i huvudsak förekommer på dessa språk.

Den här tjänsten passar dig som trivs i en mångfacetterad miljö där varje medarbetares insats bidrar till att göra Stockholms län till en ännu mer attraktiv plats att besöka, arbeta och leva i!

Information och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Manpower. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Nina Ahlström på tfn: 0703-77 49 93.

Fackliga kontaktpersoner för SACO är Martin Lindahl, tfn: 08-686 4012 och för Vision (SKTF) Arne Grundberg, tfn: 08-686 1888.

Ansök och bifoga ditt CV på sl.se/jobb.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
AB Storstockholms Lokaltrafik
Hemsida:
http://www.sl.se

Ansökan

Webbplats:
http://web101.reachmee.com/I003/sl/se/iframeWrapper.htm?rmpage=job&rmjob=790%26pp%3D12


Senaste inkomna jobb