Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Semestervikarier till Resurs och Planeringsenheten, RoP

Om tjänsten

Inför sommaren söker vi nu ett antal bemanningsplanerare för sommarvikariat till RoP. Resurs och Planeringsenheten är ett verksamhetsstöd som arbetar med bemanning och schemaplaneringsfrågor i Socialtjänsten produktion, Sundsvalls Kommun. Vi är sammanlagt 10 bemanningsplanerare, 1 personalförmedlare och 1 chef.

Din utmaning
Du ska utgöra ett administrativt stöd för våra chefer samt omvårdnadspersonal avseende bemanning inom de verksamhetsområden vi arbetar mot. Du arbetar i vårt personaladministrativa system Time Care och kommer att hantera kortare frånvaro på arbetsplatserna.

Vem är du?
Vi vill att du som person är strukturerad och kan organisera och prioritera uppgifter effektivt, du har lätt för att samarbeta samt är självgående där du på ett professionellt sätt tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
Dessutom ser vi att du är lyhörd, smidig och har en god samarbetsförmåga. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt besitter en god pedagogisk förmåga.

Vi vill att du har en godkänd gymnasieutbildning samt att du har goda kunskaper om schemaläggning och bemanning samt de avtal och lagar som styr det.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Time Care, vårt personaladministrativa system, samt viss erfarenhet från vårdarbete eller annat socialt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är ett sommarvikariat med tillträde enligt överenskommelse.
Du arbetar med schemalagda arbetstider under dag och helg.

Semesterperioden sträcker sig från juni till augusti och vi förväntar oss att du är tillgänglig för arbete under hela perioden.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Per Bergman, chef på Resurs och Planeringsenheten, på telefon 060-19 18 89 alternativt Birgitta Hedin, bemanningsplanerare, på telefon 060-19 29 18.

Fackliga representanter når du via kommunens växel på telefon 060-19 10 00

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar.

Välkommen med din ansökan senast 2013-03-31

Administrativ assistentVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Visstidsanställning
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sundsvalls kommun Socialtjänsten
Hemsida:
http://www.sundsvall.se/Kommun-och-politik/Kommunens-organisation/Forvaltningar/Socialtjansten/

Ansökan

Webbplats:
https://sundsvall.easycruit.com/vacancy/application/932551/19937?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb