Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Serviceinriktad medarbetare sökes!

Om tjänsten


ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige.Vi söker en serviceinriktad medarbetare till välrenommerat företag!
Vill du arbeta i ett ungt och dynamiskt företag med ett internationellt och unikt varumärke? Har du utmärkt känsla för service och trivs i en roll med variation där du får arbeta både serviceinriktat mot kunder och med administrativa uppgifter? Titta hit!

Vår kund behöver nu förstärka sitt glada gäng på serviceadministration med ytterligare en medarbetare. Tjänsten är en inhyrning på heltid i minst 6 månader med start i april. Mycket goda chanser till förlängning för rätt person!


Arbetsuppgifter
Du kommer att ha en varierande tjänst som består av så väl serviceadministration som reception och övriga kontorsadministrativa uppgifter,

Tjänstens tyngdpunkt ligger på hantering av serviceärenden, dvs. inregistrering, samt packning och uppackning av produkter. Samtidigt förekommer ett flertal löpande uppgifter såsom: kundförfrågningar, problemlösning, reklamationsärenden och kostnadsförslag.

I övrigt kommer du att vara behjälplig i andra uppgifter som t ex att sitta i receptionen vid behov.Önskade kvalifikationer
Gymnasiekompetens samt tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom ett serviceyrke, är ett krav. Vidare är det viktigt med god dator- och telefonvana för att klara av tjänsten.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en positiv lagspelare. Du är serviceinritad, stresstålig och har förmågan att lyfta blicken i det dagliga arbetet och därigenom ge företagets kunder den bästa servicen.

Vi erbjuder
En varierande och rolig tjänst på ett spännande företag och i ett härligt gäng samt goda chanser till förlängning för rätt person.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid Personaluthyrning

Arbetsplats

Arbetsplats:
ISS Personaltjänster

Ansökan

Referens:
400438
Webbplats:
http://82.134.19.102/cgi-win/wtkundekandidat.exe?/k60&kommando=rekruttering&engasjement=1&id_tilbud=3000721&dlink=1
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb