Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Serviceminded studenter

Om tjänsten

Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra i reception och i kassa? Adecco söker just nu 2 eller flera serviceminded studenter för extrajobb hos flera av våra kunder!

Vill du arbeta extra parallellt med studierna och/eller under helger och lov i reception och kassa i Västerås? Då är detta jobbet för dig! Som extraanställd kommer du att få hoppa in vid behov och hjälpa till hos våra kunder. Ditt goda servicetänk och kassavana från tidigare jobb kommer att hjälpa dig att snabbt sätta dig in i det nya jobbet! Förutom dina tidigare erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, där du som person framförallt bör ha ett starkt eget driv samt förmågan att arbeta metodiskt och strukturerat. I och med att våra kunder vill få ett så långsiktigt samarbete som möjligt är det fördelaktigt om du är i början av din utbildning.

Vad erbjuder vi dig?
Adecco är världens största aktör inom bemanning och rekrytering med över 7 000 kontor i 71 länder. I Sverige har Adecco över 50 kontor spridda från Haparanda i norr till Malmö i söder. Adecco arbetar med Staffing Services, Recruitment, Outsourcing samt Human Capital Solutions. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Som student erbjuder Adecco dig en timanställning där du kan få vidga din erfarenhet och ditt kontaktnät genom vårt breda utbud av uppdrag. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta och varierande uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Intresserad?
Om annonsen fångat ditt intresse är du välkommen att registrera ditt intresse i formuläret nedan redan idag! Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen att söka!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Extrajobb Anställningsformen ställer krav på att du är student om minst 50% eller har annan huvudsaklig sysselsättning
Lön:
timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=8EF884DE-456C-43B4-B994-90F670D43C5D
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb