Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Självgående projektadministratör

Om tjänsten

Har du erfarenhet av administration/reception och är ute efter ett nytt och spännande uppdrag? Har du dessutom intresse för landskapsarkitektur och vill vara med och påverka Stockholm framtid? Då har vi jobbet för dig!

Beskrivning
Perido söker nämligen en person till en organisation som jobbar med utveckling och förvaltning av Stockholm stads fysiska miljö. Här kommer du att vara en del av och få inblick i några av Sveriges mest intressanta stadsutvecklingsprojekt. Denna tjänst är placerad i Stockholm.

I tjänsten som administratör kommer du ansvara för ett alldeles särskilt miljöområde ? nämligen kontorets! Här blir din uppgift att hålla ordning och reda och se till så att de dagliga rutinerna på kontoret blir översedda. Du kommer att sköta allting ifrån välkomnande av besökare till avtal rörande kaffemaskiner och allting däremellan. Det kan röra sig om posthantering, den fysiska kontorsmiljön, administration av dokument, larmkoder och mycket mycket mer! Vi tror att du som söker är en strukturerad och organiserad problemlösare som är självgående i ditt arbete. Den här tjänsten är för dig som gillar omväxlande dagar och trivs i en assisterande roll. Varmt välkommen med din ansökan!

Kravprofil
- Gymnasial utbildning
- Arbetslivserfarenhet från administration/reception, gärna projekt.
- God datorvana
- Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska även på engelska

Du är en social och utåtriktad person som trivs när du får arbeta och umgås nära andra människor. Som Projektadministratör är ordning och service ledorden! Du ser vad som behöver göras och tar initiativ till att få det gjort och där ingen arbetsuppgift är för stor eller för liten.

Ansökan
Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnummer 8438JR i ärenderaden.

På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Referensnummer
8438JR

Kontakt
E-post ansökan: rekrytering@perido.se
Övriga frågor: fraga@perido.se

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Uppdrag till 2013-12-31 med tillträde så snart som möjligt.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido Skills AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

E-postadress:
rekrytering@perido.se


Senaste inkomna jobb