Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skolassistent sökes till Gymnasieområde 2

Om tjänsten

Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika
yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där
framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv.

ARBETSUPPGIFTER
De kommunala skolverksamheterna erbjuder pedagogisk verksamhet och utbildning från förskola till gymnasium för barn och ungdomar i och omkring Västerås. För vuxna erbjuder vi en väl utbyggd vuxenutbildningsverksamhet. Vi har behöriga medarbetare som brinner för barnens och elevernas bästa. För att kunna erbjuda bästa möjliga utveckling använder vi oss av såväl modern pedagogik som teknik och samarbetar med närsamhället, näringsliv, högskola samt andra kommuner och länder. Vårt mål är att ge barn och elever mod, självförtroende, rätt kunskap och kompetens för att kunna nå sina drömmars mål.

Vi söker nu en skolassistent till Gymnasieområde 2.

Som skolassistent arbetar du med skoladministrativa system så som extens, dexter samt ekonomisystem. Även andra administrativa uppgifter kan tillkomma.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha lägst gymnasiekompetens och det är meriterande med vidareutbildning inom administration, data och ekonomi. Du har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med skoladministrativa system så som extens och dexter. Vidare har du erfarenhet av administrativt och serviceinriktat arbete. Det är även meriterande med erfarenhet av enklare ekonomiarbete såsom fakturering och kontering.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt samt kan skilja på det personliga och det professionella. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samtidigt som du lägger stor vikt vid att leva upp till kvalitetsstandard. Du arbetar aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du verkar för ett lärande och ett innovativt klimat samt har mod att agera och stor förståelse för uppdraget.
Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Västerås stad
Hemsida:
http://www.vasteras.se/omvasteras/jobbaivasterasstad/Sidor/fordelarmedarbeteivasterasstad.aspx

Ansökan

Referens:
A319552
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=60838935-d5a4-4b27-a05a-5943eea6f4b6&TK=1091d0f0-eaf5-4ecd-8e0e-63e18d133b14
Sista ansökningsdag:
2013-03-13
Övrigt:
Är du intresserad av att söka tjänsten? Då ber vi dig att söka via "Sök jobbet här"- funktionen på denna sida, då urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Senaste inkomna jobb