Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Söker du ett deltidsjobb som kontorsassistent?

Om tjänsten

Student Consulting

Vi söker dig som studerar på minst 50% och är på jakt efter ett deltidsjobb vid sidan av dina studier. Har du viss ekonomisk kunskap och intresse för att jobba med administration och reception har vi rätt tjänst för dig!
Student Consulting söker efter en noggrann och engagerad kontorsassistent för kunds räkning på ett företag i centrala Göteborg. Som kontorsassistent kommer dina arbetsuppgifter innebära vanligt förekommande kontorsuppgifter med fokus på frankering och allmän administration. Tjänsten kan även komma att innebära arbete i reception. Vi ser gärna att du läser någon form av ekonomiskt utbildning då det är meriternade med viss ekonomisk kunskap. Som kontorsassistent kommer du bli anställd av oss på Student Consulting och arbeta ute hos vår kund. Arbetstiderna för uppdraget följer vanliga kontorstider men start när vi hittat rätt kandidat.

Vi söker dig som studerar minst 50 % på högskola eller motsvarande. Har du tidigare arbetat med administrativa uppgifter är detta meriterande men inget krav.

Som person är du;
* ordningssam och strukturerad
* noggrann och engagerad
* serviceinriktadTill denna tjänst är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt har god datorvana.

Intresserad? Sök då tjänsten via Student Consultings hemsida redan idag! Vi jobbar löpande med urvalet.
Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
DELTID
3-6 mån
Lön:
Fast lön enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Student Consulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/goteborg/soker-du-ett-deltidsjobb-som-kontorsassistent-/18585/?s=af


Senaste inkomna jobb