Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Söker du extrajobb inom administration och kontor?

Om tjänsten

Vi söker dig som studerar, har ett annat jobb eller som kanske är pensionär - kort sagt dig som vill arbeta extra 1-2 dagar i veckan. Vi har uppdrag där våra kunder behöver en duktig administratör någon eller några dagar i veckan. Du kommer att arbeta med varierande administrativa uppgifter och vara ett välkommet tillskott hos våra kunder. Även serviceinriktade uppgifter kan förekomma.

Uppdragsgivare: Proffice

Ort: Stockholm

Omfattning: deltid, 1-2 dagar i veckan

Kvalifikationer:
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Du behöver ha en annan sysselsättning; ett annat arbete, studier eller vara pensionär. Du har mycket god datavana, din svenska och engelska är mycket god i tal och i skrift.

Som person är du flexibel, serviceminded och positiv. Du är orädd inför nya utmaningar och trivs med variation i livet. Du är också engagerad, punktlig och har hög arbetsmoral.

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningstiden är slut.

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Sista ansökningsdag: 2013-04-01

För information: Elin Thor

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200409030
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200409030&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-08-12


Senaste inkomna jobb