Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sommarjobba som administrativ koordinator?

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
För ett uthyrningsuppdrag hos kund i centrala Västerås söker vi nu semestervikarier. Uppdraget är på heltid under cirka tio veckor, uppskattningsvis v.24-v.34, samt upplärning innan uppstart. Uppdraget består av att förmedla kontakter mellan beställare och utförare. Beställningarna kommer via mail eller telefon, du administrerar dessa i ett orderhanteringssystem och återkopplar till beställaren när uppdraget kommer att bli utfört och vem som kommer att genomföra det. Arbetet utförs kontorstid.

Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning, goda kunskaper i Office-paketet och uttrycker dig väl på svenska och engelska, tal och skrift. Andra språkkunskaper kan vara meriterande. Uppdraget ställer stora krav på dig som person. Det är ditt ansvar att rätt person kommer till rätt plats i rätt tid. Vi söker flexibla och prestigelösa personer som trivs i föränderliga miljöer. Detta då arbetsbelastningen är mycket varierande över tid. För att fungera bra i den föränderliga miljön tror vi att du är strukturerad, stresstålig, organisatorisk och handlingskraftig.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete, där du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till många spännande uppdrag.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Edén på telefon 021-15 12 14. Urval och intervjuer sker löpande. Observera att annonsen kan komma att stängas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Administrativ assistentVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Administration

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=870724
Sista ansökningsdag:
2013-04-01


Senaste inkomna jobb