Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sommarpraktik Ekonomienheten

Om tjänsten

Fastighetsnämnden ansvarar för Göteborgs mark- och bostadspolitik och har en central roll i stadens tillväxt och utveckling. Med markägarrollen som grund skapar vi förutsättningar för framtidens boende och näringsliv i Göteborg samt stärker Göteborgs roll som kunskapsstad. Fastighetskontoret är arbetsplatsen för dig som vill vara med i planeringen av Göteborgs framtid.

Fastighetskontoret har närmare 200 anställda med en bredd av kompetenser och erfarenheter.

Vår vision: Tillsammans bygger vi staden.

ARBETSUPPGIFTER
Ekonomienheten på fastighetskontoret söker en sommarpraktikant för enklare administrativa arbetsuppgifter. Enheten tillhör adelningen för verksamhetsstöd där bland annat it-stöd, juridik, HR och lokalservice ingår.

På ekonomienheten är vi tio personer som arbetar. I sommar behöver vi hjälp med att sortera deklarationsbeslut och registrera dessa i vårt verksamhetssystem Markis.


KVALIFIKATIONER
Du ska läsa på gymnasiet, gärna en utbilnding med inriktning mot ekonomi eller samhällsvetenskap. Som person är du positiv, ordningssam och serviceinriktad. Du ska ha kunskaper i Office-paketet.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid. 6h/dag i 3 veckor eller 4h/dag i 4 veckor.
Dagtid.
Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, upphör: Du kan lägga upp arbetet på tre eller fyra veckor. Helst sammanhängande under perioden 1/6 till 31/8.
Lön:
Timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Göteborgs stad, Fastighetskontoret

Ansökan

Referens:
A319050
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=01e80608-09af-4ea6-b169-b7da95d2f35d&TK=bcd0deab-7bfd-4078-b1d6-d257fc503749
Sista ansökningsdag:
2013-04-01


Senaste inkomna jobb