Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sommarvikarie Receptionist

Om tjänsten

Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Vi är en rökfri kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Socialförvaltningen
Individ- och familjeomsorgen (IFO) är indelad i fyra verksamhetsområden:
Försörjningssektionen, Boendesektionen, Integrationssektionen samt Vård- och behandlingssektionen. IFO leds av en verksamhetschef tillsammans med fyra sektionsledare.

Vi söker en sommarvikarie till vår reception på Vård- och behandlingssektionen.
Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter beroende av behov, såsom att ta emot besökare, svara i telefon, postsortering, bokning av rum och bilar, beställning av kontorsmaterial, resor och andra mindre administrativa uppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är serviceinriktad, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha allmänn god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid.
Dagtid. 75%
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2013-07-15 , upphör: 2013-08-23
Lön:
Timlön Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Socialförvaltningen, Ängelholms kommun

Ansökan

Referens:
A318070
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4317c8f2-05c0-4ce3-910b-0a13d7ed9843&TK=a9246811-586b-4d34-9d20-fef1ffc920ec
Sista ansökningsdag:
2013-04-01
Övrigt:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Senaste inkomna jobb