Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Spännande konsultuppdrag inom finans

Om tjänsten

Amendo AB

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Malmö och Göteborg. Idag är vi ca 150 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas.Som konsult på Amendo arbetar du hos någon av våra välrenommerade kunder med uppdrag som varierar i längd men som alltid genomförs i ett professionellt och trevligt gäng.

Arbetsbeskrivning
Just nu har Amendo många spännande konsultuppdrag som ska tillsättas. Har du en civilekonomexamen? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i bank- och finansmiljö? Då kan du vara den vi letar efter.

Vi söker Backofficemedarbetare till vår konsultverksamhet. I den här rollen har du stora möjligheter att bredda din kompetens inom finans. Du kommer arbeta hos någon av våra attraktiva uppdragsgivare inom t ex fond- och/eller värdepappersadministration på bank, kapitalförvaltning, fondkommissionär, treasuryavdelning eller motsvarande.

Är du serviceminded, resultatfokuserad och har ett genuint intresse för finansmarknaden? Är du kreativ, initiativrik och en duktig kommunikatör? Vi tror att du som söker ser stora möjligheter att komma ut som konsult och bli en viktig medarbetare i en framgångsrik enhet hos någon av våra kunder.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser att du som söker har minst ett års arbetslivserfarenhet från backofficerelaterat arbete inom bank/finans och har kunskaper inom t ex svenska/utländska aktier, fonder, derivat, FX/MM, corporate actions osv. Meriterande kunskaper är erfarenheter från finansiella system t ex, VPC, SimCorp Dimension, Abasec, Finance Kit, Wizer mfl.

Hur ska man vara för att trivas och passa i konsultrollen? Vi ser att du är en flexibel och social person som uppskattar nya miljöer och bekantskaper. Vidare har du lätt för att sätta dig in i nya sammanhang, arbetsuppgifter och företagskulturer. Arbetet som konsult kan, speciellt i dessa tider, från och till vara väldigt intensivt och det är viktigt att du behärskar stressiga situationer på ett konstruktivt sätt och trivs med att arbeta mot deadlines. Som konsult hos oss blir du anställd av Amendo och får en engagerad konsultchef som kan finansbranschen och kan coacha dig vidare i karriären.

Frågor och kontakt
Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du välkommen med din ansökan redan idag, vi träffar lämpliga kandidater löpande.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Amendo AB
Hemsida:
http://www.Amendo.se

Ansökan

Referens:
799
Webbplats:
http://www.amendo.se/sv/sok-jobb/soka-jobb/jobb-info/?jaid=799
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb