Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Statistikadministratör, 30%

Om tjänsten

Är du en noggrann och strukturerad student eller deltidsjobbare som är på jakt efter en meriterande och flexibel tjänst för att fylla ut veckan? Skulle du trivas bra i en roll där du får jobba mycket med siffror och annan data? Då är det kanske dig vi letar efter!

Beskrivning
Perido söker en administratör till vår kund. Kunden är aktiva inom pappersbranschen, har sitt huvudkontor i Paris samt ett kontor i de södra delarna av Storstockholm där denna tjänst är placerad.

Till denna tjänst söker vi dig som skulle vara intresserad av en tjänst på ungefär 30% där det även finns möjlighet att i framtiden jobba hemifrån. Du kommer att jobba med att registrera säljsiffror som rapporteras in från olika avdelningar och chefer på företaget och sammanställa dessa i den rapport som skickas till huvudkontoret i Paris. Du kommer även att leta upp information i företagets system och föra in denna i rapporten. I rollen måste du hitta en balans mellan att ligga på de olika cheferna så att de ger dig den information du behöver samtidigt som du har en ödmjuk och respektfull inställning. Det är viktigt att uppgifterna alltid är rätt varpå vi söker en mycket noggrann person som dessutom gärna jobbar mycket i Excel. Är det här tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Kravprofil
- Gymnasiekompetens
- God datorvana, grundläggande kunskaper i Excel
- Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Kontakt
På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har någon annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillträde omgående, tillsvidare. 30%.
Lön:
Timlön.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido Skills AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
8487DB
E-postadress:
rekrytering@perido.se
Övrigt:
Skicka din ansökan med bif CV till rekrytering@perido.se snarast möjligt, urvalet sker löpande.


Senaste inkomna jobb