Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Storbank söker kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!


SW söker för kunds räkning en medarbetare till företagskundtjänsten på en utav Sveriges storbanker. Avdelningen består av 17 personer och gruppen av 8 personer. 

Tjänsten
Som kundtjänstmedarbetare på företagssidan arbetar du med inkommande samtal. Du hjälper kunder med att lägga upp nya produkter och tjänster samt fungerar som support till kunder med befintliga bankprodukter. 

Kvalifikationer
Vi söker en driven och ordningsam lagspelare med bra servicekänsla som går in för att göra en gedigen jobbinsats. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har arbetat med kundtjänst inom bank tidigare. Vidare är du bra på att hantera arbete under högt tempo, är ansvarstagande samt har en affärsmässig framtoning. 

Övrigt
Ovanstående tjänst är inom ramen för SW´s konsultverksamhet. Start är omgående och är till att börja med ett uppdrag på 3 månader med goda förutsättningar till förlängning. Ansök tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Nordin på telefonnummer 08-407 55 66.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
Enl. ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
SW
Hemsida:
http://www.sw.se

Ansökan

Webbplats:
https://student.easycruit.com/vacancy/application/934205/28546?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-28


Senaste inkomna jobb