Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Student sökes för uppdrag under vår och sommar på Statlig Myndighet

Om tjänsten

Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas.

Komet söker för kunds räkning en student inom ekonomi och administration för uppdrag under vår och sommar 2013.

Arbetsuppgifter

Tjänsten handlar om att samla in uppgifter från företag och granska dessa. Det gäller främst arbete i två undersökningar som företaget utför: Innovationer i Sverige och Företagens utgifter för IT. Arbetet handlar till stor del om att kontakta företag, både med att ringa upp vid granskning och för frågor, men även att svara och kunna ge service till uppgiftslämnarna som själva ringer in.

Ärenden som kommer in kan även handla om att ansöka om anstånd, efterfråga lösenord eller ställa frågor om själva uppgiftslämnandet. Vår kund söker därför en person som har god telefonvana då tjänsten innebär mycket kontakter med företag och uppgiftslämnare.

Är du den vi söker?

Vi tror att du som söker är en student som har möjlighet att arbeta 40-60% vid sidan av studierna. Då många av de frågor som kommer att hanteras gäller ekonomi är kunskaper inom detta område en stor fördel. Du bör även vara noggrann i ditt arbete och kunna granska uppgifterna som kommer in.

Som person är du positiv och serviceinriktad med tidigare vana av att prata i telefon. Du trivs i en roll där du får prata med uppgiftslämnare och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

För denna roll bör du kunna arbeta både i grupp och individuellt. I dina arbetsuppgifter ingår att delta i möten, kommunicera och samarbeta med andra i gruppen samt dokumentera och administrera ärenden i systemet. Du är stresstålig och kan prioritera din tid mellan de olika undersökningarna.

Uppdraget kommer att pågå mellan den 2 april till den 31 juli. Under april och maj är tjänsten ca; 95 timmar per månad och under juni och juli ca; 70 timmar per månad.

Komet lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket betyder att du är anställd av Komet men arbetar på uppdrag hos en av våra kunder.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Komet Sverige AB
Hemsida:
http://www.komet.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.komet.se/Svenska/Hittajobb.aspx?ItemID=38978&source=AMS
Sista ansökningsdag:
2013-03-22


Senaste inkomna jobb