Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Student sökes till administrativ tjänst hos ett värdehanteringsföretag!

Om tjänsten

Student Consulting

Söker du ett extrajobb parallellt med dina studier? Är du ordningsam, effektiv och trivs med att arbeta administrativt? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker nu en student till vår kund som är en av de ledande inom hanteringen av kontanter och värdetransporter för detaljhandel, servicehandel och banker.

De behöver nu förstärkning på sin faktureringsavdelning av en noggrann och serviceinriktad person. Arbetsuppgifterna är av administrativ karaktär där du kommer att arbeta i ett system med att föra in kunduppgifter och avtal, vilket kräver noggrannhet och ett starkt ordningssinne.
Man ska kunna arbeta 20 timmar/vecka. Man har goda möjligheter att påverka vilka dagar man förlägger arbetet på. Arbetet sker på kontorstid, 08.00 -16.30. Tillträde omgående, uppdraget är löpande.

Man kommer att bli anställd av Student Consulting men uthyrd till kunden vars kontor ligger i Västberga.

Vi söker nu dig som studerar, på högskola eller motsvarande, till en studiegrad av minst 50 %. Du bör ha minst ett år kvar på dina studier och se långsiktigt på tjänsten. Du har goda datorkunskaper . Det är en fördel om du studerar något ekonomirelaterat men det är ej ett krav. Som person är du fokuserad och trivs med administrativa sysslor. Rekryteringen är i full gång, ta chansen att bredda ditt CV och sök tjänsten redan idag!
Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
DELTID
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Student Consulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/stockholm/student-sokes-till-administrativ-tjanst-hos-ett-vardehanteringsforetag-/18681/?s=af


Senaste inkomna jobb