Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Student till Sales Support hos väletablerad aktör

Om tjänsten

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!


Är du studerande och är intresserad av få gedigen arbetserfarenhet inom försäljning på ett internationellt industriföretag?

Företaget
SW söker på uppdrag av kund en student inom ekonomi och logistisk för säsongsuppdrag under sommar- och juluppehåll. Vår kund är ett internationellt industriföretag med ca 4500 anställda. Deras Sales Support behöver nu en innesäljare som agerar stöd/administration/support åt företagets försäljningskontor. Detta uppdrag passar dig som vill vara med och skapa högkvalitativa kundupplevelser och orderprocesser hos en spännande aktör!

 

Tjänsten
Som innesäljare på Sale Support kommer du ta emot förfrågningar, registrera produktionsorder, planera och följa upp leveranser, samla marknads-, produkt- och kundinformation, ge produktinformation, övervaka kundlager såväl som fakturabetalningar och faktureringar, bistå med orderbekräftelse till kund och återkallning av order. Tjänsten innebär att du är länken mellan försäljning och produktion. Du kommer ha daglig kontakt med kunder och försäljningschefer samt kontinuerlig kontakt med hela försäljningskedjan så som tillverkning, speditörer, terminaler och kundteknisk support. Du verkar på ett internationellt arbetsfält och tjänsten innebär mycket kontakt med tillverkningen i framför allt Finland.

Kvalifikationer
Du är studerande på universitet/högskola eller liknande, läser gärna inom ekonomi eller logistik och har minst 1år kvar av dina studier. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Flytande språkkunskaper i finska är inte ett krav men högst meriterande. Vidare är språkkunskaper i ryska, polska och baltiska språk meriterande. Du har tidigare arbetserfarenhet av kundtjänstarbete och har en god förmåga att hantera kunder och leverantörer. Har du tidigare arbetserfarenhet av SAP är det meriterande. Som person är du snabblärd, räds inte att ta kontakt med nya människor, är organiserad, har en god prioriteringsförmåga och fungerar bra i en arbetsmiljö med högt tempo.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW . Du blir visstidsanställd och kommer arbeta hos vår kund under juni, juli och augusti samt under julledighet då behov finnes. Urval och intervjuer för tjänsten kommer ske löpande anmäl därför ditt intresse för tjänsten redan idag! För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anette Nordin, 08-407 55 65.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
Enl.ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
SW
Hemsida:
http://www.sw.se

Ansökan

Webbplats:
https://student.easycruit.com/vacancy/application/934383/28546?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-28


Senaste inkomna jobb