Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studenter sökes för extrajobb i reception

Om tjänsten

Lernia AB

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig som studerar möjlighet att arbeta extra i företagsreception. Våra kunder behöver flexibla personer som kan hoppa in och jobba vid sjukdom och annan frånvaro. Du kommer att ingå i vår bemanningspool för kontor och administration och bli inringd när kunden har behov av förstärkning. Det kan vara allt från halvdagar till hela dagar och ibland även flera sammanhängande dagar. Kundföretagen finns mestadels i centrala Göteborg, men även på Hisingen. Vi söker dig som är student på minst 50%, eller har annan huvudsaklig sysselsättning och som kan hoppa in och jobba med kort varsel.

Din bakgrund
För att passa som receptionist bör du vara utåtriktad och social som person samt ha en mycket god känsla för service. Kanske har du tidigare arbetat inom något serviceyrke där du haft mycket kontakt med människor. Meriterande är självklart om du har erfarenhet från reception sedan tidigare, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
För att passa i vår bemanningspool bör du vara självgående med ett starkt driv och ett professionellt och prestigelöst förhållningssätt till arbetet. Du har lätt för att kommunicera och anpassa dig till nya situationer och miljöer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Timanställning / Inringning vid behov / Göteborg
För att vara aktuell för den här typen av uppdrag bör du kunna jobba heldagar, dvs kl 8-17.


Tillträdesdag
Omgående. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt!

Information
Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.

Lernia är vägen framåt
Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lernia AB
Hemsida:
www.lernia.se

Ansökan

Referens:
4867
Webbplats:
http://www.lernia.se/jobb/lediga-jobb/jobbannons/?jobbannonsid=ip4867
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb