Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studenter sökes till extrajobb i Solna!

Om tjänstenBeskrivning:
Nu söker vi för kunds räkning studenter som vill jobba extra i vår. Du ska ansvara för att besvara frågor från kunder via telefon och mail. Du kommer att vara en resurs för att täcka upp eventuell sjukfrånvaro och ledighet och kommer därför finnas med i en pool och kallas in på kort varsel. 

Kvalifikationer:
Du ska ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och vara van att kommunicera via telefon och mail. Erfarenhet av kommunal förvaltning är mycket meriterande. För att vara aktuell för det här uppdragen måste du ha en annan huvudsaklig syselsättning, d.v.s studier eller annan deltidsanställning. 

Anställningsform:
Vid behov

Sysselsättningsgrad:
Vid behov/Timmar

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så ansök redan idag!

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad  och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Deltid
,
Tidsbegränsad anställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kornboden
Hemsida:
http://www.kornboden.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D592%26pp%3D3


Senaste inkomna jobb