Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studenter sökes till extrajobb

Om tjänsten

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!


 

Just nu söker vi studenter till extra- och deltidstjänster till våra kunder som finns inom ekonomi, bank och finans. Arbetsuppgifterna varierar beroende av uppdrag men finns framförallt administration, kundservice, reception och IT. Detta är en perfekt möjlighet för dig att skaffa dig värdefull erfarenhet hos intressanta aktörer vid sidan av dina studier samtidigt som du utökar din studentekonomi. Uppdragen är oftast på kontorstid.

 

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerar på högskola/universitet eller liknande samt har minst 2år kvar på dina studier. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i MS Office. Som person är du utåtriktad, engagerad, initiativtagande och har lätt för att ta till dig nya kunskaper. Vidare är du nyfiken och prestigelös.

 

Övrigt
Ovanstående är uppdrag inom ramen för SW:s konsultverksamhet. Anmäl ditt intresse för tjänsterna snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Simon Jordal på 08-407 55 68.

 

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Lön:
Enligt ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
SW
Hemsida:
http://www.sw.se

Ansökan

Webbplats:
https://student.easycruit.com/vacancy/application/925646/27756?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-16


Senaste inkomna jobb