Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studerar du och vill jobba extra med administration?

Om tjänsten

Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning dig som studerar och som vill arbeta extra som administratör i Norrköping med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår att hantera olika typer av dokumentation. Arbetet är kontorstider måndag-fredag och du arbetar när kunden har behov under terminerna. Arbetsbelastningen varierar vilket gör att du bör ha flexibla studier. Kunden söker en långsiktig lösning vilket gör att du ska ha minst två år kvar på dina studier. Uppdraget startar omgående och är löpande.

Vem är du?
Du är aktivt studerande på universitet, högskola eller annat lärosäte med en sysselsättningsgrad om minst 51 procent. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska samt har god datavana.

Du är en strukturerad och noggrann person. Vidare är du serviceinriktad, utåtriktad, prestigelös och gillar att jobba i team. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta som en del i en grupp med mål att uppnå ett gemensamt resultat med hög kvalité. Du är även självgående samt flexibel då det inte finns något fast schema.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att lägga en stabil grund under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta jobbmäklare Mattias Friberg på Manpower telefon 011-194351 eller email mattias.friberg@manpower.se

Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Student
Hemsida:
www.manpower.se/student

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=869923
Sista ansökningsdag:
2013-04-13


Senaste inkomna jobb