Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Support- och kontorsansvarig person till Releye

Om tjänsten

Vi söker dig som vill bli vår support och "alltiallo". Ditt intresseområde är att ge högsta service till våra kunder och medarbetare.

Du är en ung, positiv, social och lyhörd person som drivs av utmaningar och att ta ansvar. Du har vana av att jobba med datorer och är strukturerad och noggrann. Du har en hög servicekänsla och ger allt för att din omgivning ska fungera och må bra.

Arbetsuppgifter:
- Vara "first line support" åt våra kunder. I detta ingår mycket telefonkontakt med kunderna och att hålla ordning på supportcase. Vidare ska du distribuera arbetet med att lösa en del ärenden, vilket oftast görs av en av våra utvecklare.
- Hålla ordning på kontoret. Se till att det är rent och snyggt på vårt kontor och vi våra möteslokaler. Ta egna initiativ till förbättringar och öka trivseln på jobbet.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att arbeta i datasystem
Du har erfarenhet av kundservice
Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift
Du är positiv, orädd och framåt

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är en självgående och driven person som är noggrann och strukturerad. Du är lyhörd och har lätt att lära. Du är en problemlösare och drivs av utmaningar och tycker om när det händer saker. Du är en social person som tycker om att arbeta med människor.

Vi erbjuder
Hos oss får du vara med och skapa kvalitativa och innovativa lösningar för kund. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete och ett mycket kompetent och trevligt arbetsteam.

Vi på Releye erbjuder våra kunder konsultation och leverans av IT-stöd för framförallt sälj-, marknads- och kundserviceavdelningar. Vi gör skillnad hos våra kunder.

Välkommen till en kul arbetsplats!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
RELEYE AKTIEBOLAG
Hemsida:
www.releye.se

Ansökan

E-postadress:
daniel.ang@releye.se


Senaste inkomna jobb