Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

SW söker kredit- och inkassohandläggare

Om tjänsten

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!


****** Just nu söker vi kredit- och inkassohandläggare till framtida uppdrag hos våra kunder inom bank, finans och ekonomi. ******
****   ****
**** Arbetsuppgifter ****
Arbetsuppgifterna varierar beroende av uppdrag men består huvudsakligen av kundtjänstarbete, kreditbedömning och bevakning samt anknytande administration.

 

**** Lämplig bakgrund ****
Vi söker dig som har arbetserfarenhet av och har goda kunskaper i kreditbedömning eller inkassohandläggning. Som person är du ansvarsfull, ordningsam och strukturerad samtidigt som du har ett stort engagemang i ditt arbete, är utåtriktad och har en god samarbetsförmåga.

****   ****
**** Övrigt ****
Tjänsternas anställningstid varierar i längd. Du anställs antingen som konsult via oss eller blir direkt rekryterad till vår kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stefan Lidman på telefon 08 – 407 55 65.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
SW
Hemsida:
http://www.sw.se

Ansökan

Webbplats:
https://student.easycruit.com/vacancy/application/928574/27756?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-21


Senaste inkomna jobb