Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Systemadministratör

Om tjänsten

Centralt beläget i den expanderande Öresundsregionen ligger Lund. Lund har alltid varit innovatörernas och nytänkarnas stad. Med det största och ledande universitetet i Öresundsområdet, forskningsbyn Ideon och ett aktivt kulturliv är Lund en tyngdpunkt i regionen. Inom verksamheterna pågår ständigt spännande utvecklingsprojekt. Lunds kommun är den största arbetsgivaren med drygt 9 000 medarbetare.


Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med intern support för förvaltningens IT system Xpand (Summarum). I uppgiften kommer du att vara ansvarig för att grundutbilda nyanställda samt att tillsammans med systemansvarig, vara med och ta fram utbildningar för alla anställda. Mycket kommer handla om att bevaka och kontrollera köpta tjänster och licenser för system och program. Här kommer det handla om allt från att bevakning av uppsägningstider till uppdateringar och att kommunen har fått det som har utlovats gällande köpta tjänster. I tjänsten ingår också att hjälpa till att ta fram rapporter när det finns behov.
Du kommer även att samarbeta med Lundafastigheters kundtjänst där ni arbetar med funktionerna kring felanmälan och dess flöden i systemet.


Denna rekrytering är ett samarbete med Palm & Partners. Ansökan sker via hemsidan www.palmpartners.se - Lediga jobb.
Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.

Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se


KVALIFIKATIONER
Tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter är meriterande. Vi vill att du ska ha arbetat med systemet Xpand Summarum (Incit) tidigare och ha erfarenhet från detta.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2013-05-01
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lunds kommun, Lundafastigheter, Serviceförvaltningen

Ansökan

Referens:
A319491
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=85b441aa-8f08-48f0-96d2-a8ccbe209186&TK=1affe18a-1f11-432b-b1b1-c3c4734c7ce2
Sista ansökningsdag:
2013-04-15


Senaste inkomna jobb