Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Systemutvecklare

Om tjänsten

eHälsa och strategisk IT


Hälso- och sjukvårdsförvaltningen i Stockholms läns landsting ansvarar för att länets invånare erbjuds en god hälso- och sjukvård. Hälso- och sjukvården står inför stora utmaningar med fokus på bland annat stärkt valfrihet för patienterna och ökad mångfald bland vårdleverantörerna. Utifrån befolkningens behov beslutar förvaltningen om hälso- och sjukvårdsuppdrag, sluter avtal med vårdleverantörerna och följer upp vårdens kvalitet och resultat. Förvaltningen har en budget på drygt 47 miljarder kronor.

Avdelningen eHälsa och strategisk IT har i uppdrag att utveckla, förvalta och stödja införandet av e-tjänster till vårdgivare och invånare i länet. Vi arbetar med både regionala och nationella tjänster, såsom beslutsstöd och kunskapstjänster mot vården, samt Vårdguiden och Mina vårdkontakter mot medborgare och patienter.
Enheten medicinsk IT utvecklar och förvaltar användarvänliga e-tjänster med aktuell och kvalitetssäkrad information till vården och bidrar därmed till en patientsäker vård.

Vi har inom avdelningen ett nära samarbete mellan enheterna för att kravställa, utveckla integrera, testa, förvalta och vidareutveckla de e-tjänster som avdelningen och enheten ansvarar för. I Förvaltningsarbetet ingår kontakter med användare, systemansvariga, IT-leverantörer, andra landsting och organisationer. I arbetet med systemutvecklingen tillämpar vi den agila metoden Scrum. Enheten består av nio anställda och fem konsulter med roller inom systemutveckling, systemförvaltning och testledning. Vi sitter i "öppet landskap" i fräscha lokaler vid Medborgarplatsen.
Arbetsuppgifter:
Vi söker vi en Systemutvecklare. till enheten Medicinsk IT. I arbetsuppgifterna ingår utveckling av både befintliga och nya system, samt integrering mellan interna såväl som externa system. Du arbetar brett och deltar i alla steg i utvecklings- och förvaltningsprocessen, från att genomföra tekniska utredningar och analyser till ren programmering. Du driver aktivt förbättringsarbete inom utvecklingsprocessen. Du kommer även att agera expert och rådgivare inom IT och medicinsk informationshantering.

Kvalifikationer:
Vi vill att du har akademisk examen i data/ -systemvetenskap eller liknande utbildning. Det är mycket meriterande, men inget krav att du har relevant arbetslivserfarenhet. Har du någon erfarenhet av arbete inom systemarkitektur området så är det också ett plus. Det är också en fördel om du har intresse för test och system i medicin- vårdrelaterade miljöer.

Vi arbetar med Java, ASP, C#.NET och MS SQL Server


Personliga egenskaper:
För att trivas hos oss bör du vara kommunikativ till din natur, "ha driv" och vara flexibel. Du bör vara en självständig person som uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Vi arbetar i team och i det ingår att dela med sig av kunskaper och erfarenheter.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system.
Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här".
Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Ansökan

Referens:
HSNF-13-20212
Webbplats:
http://www.jobb.sll.se/Templates/AdPage.aspx?refnr=HSNF-13-20212&forvaltning=13&category=-1&subcategory=-1
Sista ansökningsdag:
2013-03-13


Senaste inkomna jobb