Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Teknikorienterad administratör - Start omgående!

Om tjänsten

Framtiden AB


Är du intresserad av administration, teknik och kundkontakt? Vill du jobba på ett företag som är i expansionsfas och har spännande tider framför sig? kan du börja en anställning omgående? Ansök redan idag - Urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk administratör hos vår kund kommer du att ha väldigt varierande arbetsuppgifter. Till en början kommer du att gå bredvid och lära av en kunnig person som går på mammaledighet efter sommaren och som du sedan kommer att ersätta. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av orderhantering och fakturering, upprätthålla en god och hög servicenivå gentemot kunder, sköta kontakten med leverantörer och produkttillverkare, hålla produktion- och logistikflöden optimerade, materialinköp, handlägga reklamationer och serviceärenden, ansvara för framställning av teknisk dokumentation och trycksaker så som broschyrer, kvalitetssäkringsarbete m.m. På sikt har du möjlighet att gå mer mot marknadsföring, sälj eller annat område av intresse.

Om företaget
Vår kund är ett utvecklingsbolag som utvecklar och marknadsför en unik produkt inom medicinteknik främst i Sverige, men även Europa och möjligen över andra delar av världen inom kort. Vår kund jobbar i ett nära samarbete med kardiologer, sjukvårdspersonal och tillverkare av EKG- utrustning. Då vår kund befinner sig i en expansiv fas md spännande produktlanseringar inom kort är de nu i behov att anställa ytterligare en person. Vår kund är ett litet företag vilket innebär goda förutsättningar att växa och utvecklas i takt med att företaget expanderar.

Din profil
Utbildning - Tekniskt gymnasium eller högskolestudier inom biokemi/biologi eller motsvarande.
Intresse - För medicinteknik, kvalitetsledningssystem och kundkontakt.
Språk - Svenska och engelska, tal och skrift.
Körkort - B- körkort bör du ha.

Som person bör du vara effektiv, initiativrik, noggrann och ha förmågan att jobba självständigt. Utöver detta är det viktigt att du trivs i en varierande roll där du har möjlighet att ta stort eget ansvar samt ha mycket kontakt med leverantörer, kunder och produkttillverkare.


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning med stora chanser till förlängning eller överrekrytering.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Framtiden AB
Hemsida:
http://www.framtiden.com

Ansökan

Referens:
2458
Webbplats:
http://www.framtiden.com/jag-soker-jobb/lediga-jobb/visa-annons?show-job-id=2458
Sista ansökningsdag:
2013-04-19


Senaste inkomna jobb