Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

TEKNISK BILSUPPORT MED SIFFERSINNE!

Om tjänsten

Företagsbeskrivning
Vår kund är ett affärsområde i en stor bankkoncern och jobbar med operationell billeasing mot företagskunder. Inom koncernen äger man totalt över 260.000 fordon vilket gör dem till marknadens största finansiär av fordon. De jobbar mycket långsiktigt och ligger i framkant för att erbjuda sina kunder den lägsta möjliga totalkostnaden för bilinnehavet. Kunderna erbjuds ett unikt webbverktyg där de själva kan beställa och konfigurera bilar samt göra beräkningar av totalkostnad. Koncernen har drygt 700 medarbetare varav ca 25 i denna division. Arbetsplatsen är belagd i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter
Vår kund söker nu en medarbetare för en roll som teknisk bilsupport. Du kommer bl.a. att avlasta Operations manager och Remarketing manager i deras dagliga arbete. Du kommer att dels att administrera försäljning av begagnade fordon samt göra dagliga uppdateringar i bildatabasen, som ligger till grund för kunderbjudandet. Utöver detta kommer du till viss del även att göra beräkningar och riskbedömning på bilar gällande t.ex. framtida restvärde och service-/reparationsbehov. Du kommer även att vara teknisk support för leverantörer samt för övriga medarbetare på inom affärsområdet. Beroende på din profil kan rollen komma att förändras/anpassas för den bästa lösningen. Idag är de sex personer internt på avdelningen varav en går på föräldraledighet och de behöver förstärkning inför och under denna period.

Kvalifikationer
- Du har gärna en akademisk utbildning, exempelvis inom ekonomi, statistik eller annat.
- Du har gärna erfarenhet ifrån en liknande roll och/eller från bilbranschen.
- Du har en gedigen teknisk kunskap om bilar och är en god administratör.
- Du är har god ekonomisk förståelse och är analytisk.
- Du har goda kunskaper i MS Office och framförallt MS Excel.


Personliga egenskaper
Du har ett gott affärssinne och har sakkunskap om bilar samt stort bilintresse. Du är driven, snabbtänkt, flexibel och har god administrationsförmåga.


Arbetstider och anställningsform
Heltid med start 1 april, eller enligt överenskommelse. Du kommer att vara uthyrd som konsult under ca 9 månader, med chans till förlängning.


Lön
Fast lön.


Tillträde
2013-04-01. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.


Kontaktperson
Catrin, personalansvarig. Telefon:

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
JOBBUSTERS AKTIEBOLAG
Hemsida:
http://www.jobbusters.se

Ansökan

Övrigt:
Sök tjänsten via extern länk: http://www.jobbusters.se/index.php?pageId=3&newsId=395


Senaste inkomna jobb