Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Teknisk Projektadministratör rekryteras till STT – STORKÖKSTILLVERKARNA AB

Om tjänsten

STT – STORKÖKSTILLVERKARNA AB bildades 1990 och tillhandahåller marknadsledande produkter för industriell och professionell matlagning. Företaget genomför storköksentreprenader och ger gedigen service och vägledning genom hela processen från förfrågan till utbildning av personal. Storkökstillverkarnas största kunder finns inom svensk byggsektor och omfattar leveranser till förskolor, skolor, personalrestauranter, sjukhus & hotell & konferensanläggningar.
Företaget sitter för närvarande i Täby men kommer inom kort flytta till nya lokaler på Södermalm.


Arbetsbeskrivning
Som Teknisk Projektadministratör på STT – STORKÖKSTILLVERKARNA blir du en del av ett flexibelt entreprenörsteam där du blir ansvarig för mycket av administrationen kring offerter och genomförandet av projekten. Du kommer att stötta säljare och projektledare med bl.a. underlag, dokumentation, framtagande av instruktioner och manualer. Du arbetar 80 % på kontoret och 20 % ute bland kunder. Ute på fältet är det ditt ansvar att stötta projektledaren under montagen samt representera företaget i tex. projekteringssamordningsmöten, byggmöten och installationssamordningsmöten.

Vem är du?
Vi söker dig som har teknisk gymnasieteknisk utbildning eller för tjänsten annan relevant bakgrund. Du har erfarenhet av att arbeta med administration och har ett byggtekniskt intresse, gärna med en bred förståelse för byggprocessens olika delar. Då arbetet till stor del omfattar administrativa arbetsuppgifter krävs det att du har stor datorvana och har goda kunskaper i Office-paketet.
Som person är du drivande och nyfiken med ett strukturerat arbetssätt. Du har körkort och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Har du dessutom ett intresse för matlagning och erfarenhet från storköksbranschen är detta meriterande.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar STT – STORKÖKSTILLVERKARNA med Experis Engineering.
Intervjuer sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mattias Sahlström på 08-736 11 13
Välkommen in med din ansökan.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis Engineering

Ansökan

Webbplats:
https://www.experis.se/sv/jobb-och-karriar/Jobb/?job=09ADF2B7-AE27-4B29-A62D-7860095D3E4F
Sista ansökningsdag:
2013-03-19


Senaste inkomna jobb