Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

TNG söker administratörer och ordermottagare

Om tjänsten

TNG Group AB


TNG söker medarbetare för framtida konsultuppdrag hos ett flertal av våra kunder, både kortare och längre uppdrag. Våra uppdragsgivare återfinns inom en mängd olika branscher, varför vi söker personer med varierande bakgrund och erfarenheter. Är du noggrann och serviceinriktad och funderar på att byta jobb kan vi ha rätt uppdrag för just dig!

Vi söker dig som vill jobba administrativt och är intresserad av både kortare och längre uppdrag. Vissa tjänster behöver tillsättas med kort varsel så flexibilitet efterfrågas. Som konsult hos TNG får du möjlighet att arbeta och utvecklas hos några av Sveriges mest attraktiva företag.

Vi arbetar med både uthyrning och rekrytering, så vi söker dig som antingen vill bli anställd av TNG och jobba som konsult ute hos kund, alternativt bli rekryterad och då bli anställd direkt av kund.

Beskrivning av tjänsten
Exempel på arbetsuppgifter;
- ordermottagning
- kundkontakt/säljsupport
- ta fram underlag för fakturering
- sammanställa statistik
- hantera inköpsordrar
- arkivering och dokumenthantering.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har arbetat i olika affärsystem och är en van användare av Officepaketet. Då flera av våra uppdragsgivare har internationella kontakter ser vi gärna att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Du trivs att ge service och att arbeta med flera olika arbetsuppgifter. Vidare så är du flexibel och gillar ordning och reda.


Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta John Bådmyr. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk.

Om TNG
TNG är bemannings- och rekryteringsföretaget som förmedlar arbete främst till unga i karriären och seniorer. Vi samarbetar med många ledande bolag och erbjuder tjänster inom olika branschområden och yrkeskategorier. Störst är vi inom områdena data/IT, kundtjänst/administration och ekonomi/HR/lön. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
TNG Group AB
Hemsida:
http://www.tng.se

Ansökan

Referens:
6797
Webbplats:
http://www.tng.se/ledigajobb.htm?jobid=6797&apply=yes
Sista ansökningsdag:
2013-03-10


Senaste inkomna jobb