Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Tysktalande koordinator sökes till mindre företag i Malmö

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i en bred administrativ roll med flera olika arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att serva besökare till företaget och se till så att företagets utställningslokal är i ordning, hantera förfrågningar från kunder och hänvisa dessa till rätt återförsäljare samt hantera ordrar i CRM-systemet. Du kommer också att arbeta med översättning av dokument från tyska och engelska till svenska samt ansvara för uppdatering av hemsidan. I din roll är du även behjälplig säljarna administrativt och arbetar även en del med utgående säljsamtal till nya kunder.

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt och kan innebära resor till Tyskland vid enstaka tillfällen framöver.

Vem är du?
Vi söker dig som har administrativ erfarenhet och som trivs i en koordinerande roll. Du är van vid att prioritera och hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. En hög servicenivå är för dig en självklarhet, du ser vad som behövs göras och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är en person med positiv inställning som är driven, ansvarsfull och prestigelös. Engelska och tyska talar och skriver du flytande och din förmåga att uttrycka dig och kommunicera är god. Officepaketet behärskar du obehindrat och du har god datorvana överlag. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav i tjänsten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete samtidigt som du har all den trygghet som en fast anställning ger. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser och branscher samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi ser gärna att vi får din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Frida Borg på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 22.

Välkommen med din ansökan!

Du vet väl om att Manpower Malmö har en Facebooksida? Här hittar du spännande information om arbetsmarknaden och lediga tjänster just nu. Du kan även ställa frågor till oss i vårt forum, vi besvarar allt så snabbt vi bara kan!

Besök oss på www.facebook.com/manpower.malmo

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=869622
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb