Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Utåtriktad administratör sökes för kortare bemanningsuppdrag omgående

Om tjänsten

Kontorsfixarna Skandinavien AB

Om tjänsten
Är du en erfaren administratör som vill jobba i ett företag med hög entreprenörskultur? Finns du tillgänglig omgående och är intresserad av ett bemanningsuppdrag till och med maj?

Om företaget
Vår kund i detta fall är ett specialistföretag inom outsourcinglösningar. Utifrån sina kunders behov kan de ta hand om alltifrån administrativa delar som till exempel IT-lösningar, jour, felanmälan, inköp, larm och akuta insatser till managementansvaret för en hel funktion med övertagande av personal, finansiering, utveckling, projektledning och förvaltning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del i deras interna servicecenter där du kommer att ansvara för receptionen med posthantering, ta emot besökare, svara på inkommande samtal samt inköp av kontorsmaterial. Du ansvarar även för kontakter med underleverantörer inom IT och telefoni samt ansvarar för felanmälningar och kontakt med hyresvärd.

Kvalifikationer
Du har gymnasiekompetens samt längre erfarenhet av en liknande roll.
Varje medarbetare är en betydelsefull del i för att leverera det absolut bästa och därför spelar de personliga egenskaperna en viktig roll. För att passa på företaget är du därför en person som präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral och social förmåga i kombination med en ödmjukhet.


Övrigt
Stämmer du in på beskrivningen? Skicka in din ansökan – rekryteringsarbetet för att tillsätta tjänsten kommer att påbörjas omgående!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kontorsfixarna Väst AB
Hemsida:
http://www.kontorsfixarna.se

Ansökan

Referens:
1102
Webbplats:
http://kontorsfixarna.se/index.php/annons/extern/1102
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb