Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VD-assistent/Juristassistent för längre uppdrag

Om tjänsten

Jurek Bemanning Sverige AB

Arbetsbeskrivning
Som VD-assistent/Juristassistent kommer du att sköta sedvanliga assistentuppgifter såsom att ansvara för kalenderhantering, boka och anordna konferenser samtliknande administrativa uppgifter. Då du assisterar bolagsjuristen sköter du avtalsregistrering och ansvarar även för bolagets avtalsdatabas. Du kommer även hantera en del bolagsrättsliga ärenden, sköta protokollföring mm.


Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du har grundläggande juridiska kunskaper och ett intresse av juridiska frågor.
Tjänsten kräver mycket goda datorkunskaper samt att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Talar du även franska är det ett plus men ingen krav.
Som person är du noggrann och strukturerad samt duktig på att driva parallella projekt. Du är också flexibel, har skinn på näsan och mycket självgående.


Du erbjuds..
Tjänsten ingår som en del i vår uthyrningsverksamhet med start omgående väntas pågå ca knappt ett år. Arbetet är förlagt till vår kund Sundbyberg utanför Stockholm.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström på Jurek Rekrytering och Bemanning på malin.sjostrom@jurekbemanning.se
Observera att du sökertjänsten via www.jurekbemanning.se.

Start:
Snarast

Lön:
Enl. ök.

Sista ansökningsdag
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan snarast via www.jurekbemanning.se

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jurek Bemanning Sverige AB
Hemsida:
http://www.jurekbemanning.se/

Ansökan

Referens:
1357
Webbplats:
http://www.jurekbemanning.se/jobb-in.aspx?intelliplanid=1357
Sista ansökningsdag:
2013-03-26


Senaste inkomna jobb