Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker ansvarig för reception och logistik

Om tjänsten

Tjänsten är uppdelad på två olika delar, utslaget på året kanske 60% reception, 40% logistik, men det kan variera kraftigt i perioder.
Som receptionist:
* Traditionella receptionssysslor - svara i telefon, ta emot kunder, se till att vårt kundbemötande och kundupplevelsen vid besök blir i världsklass att vi har ett kontor som alla trivs att gå till och att anställda upplever att vi har en trevlig och välfungerande arbetsmiljö i alla gemensamma ytor
* Stödja de individuella konsulterna i att göra ett bättre och mer effektivt jobb genom att hjälpa dem med t ex sammanställning av rapporter i Word/Excel, uppdatering av kunddatabasen, snygga till presentationer i Power Point etc.
Viktigt för att funka i receptionen: Att vara glad och tillföra positiv energi, vara flexibel, service minded, kreativ och noggrann.
Som logistikansvarig:
* Sortera och packa vårt utbildningsmaterial inför seminarierna - både tryckt material och IT-utrustning.
* Hantera budning av materialet över hela världen. Vara medveten om tullregler, leveranstider, samt kunna hantera de problem som kan tänkas uppstå på ett så smidigt och kostnadseffektivt sätt.
* Hjälpa Designteamet att skicka material på tryck vid behov.
* Trycka och skära till våra spelplaner.
Viktigt för att funka på logistiken: Att vara noggrann, flexibel, kreativ, snabbtänkt och stresstålig. Arbetsuppgifterna kan bitvis vara fysiskt tunga.

Övrigt - Tillsammans i Supporten & Design ständigt jobba med tids- och kostnadsbesparande åtgärder och processer för att kunna skapa en så effektiv och strömlinjeformad organisation som möjligt.

BTS är ett internationellt företag och du kommer nästan dagligen att per telefon eller mail ha kontakt med internationella kunder eller folk från andra BTS kontor världen över. Därför kräver tjänsten att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Ansök genom att skicka ett e-mail till nordic.recruitment@bts.com innan 20 mars. Urvalet sker löpande och tillträde är omgående.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
BTS
Hemsida:
http://www.bts.com

Ansökan

E-postadress:
nordic.recruitment@bts.com
Sista ansökningsdag:
2013-03-20


Senaste inkomna jobb