Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker en assistent till Kulturskolan!

Om tjänsten

Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika
yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där
framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv.

ARBETSUPPGIFTER
Kulturskolan är en frivillig skolform för meningsfull fritid med lust och lärande. En stor del av skolans undervisning sker i Växhuset - en central mötesplats - där Kulturskolan har egna lokaler. Vår instrumentalundervisning finns även på en del andra skolor i Västerås med ytterområden. Undervisning bedrivs i stadsdelarna både på och utanför skoltid.

Kulturskolan söker en assistent!

Kulturskolan når ca 3000 elever och har ca 66 engagerade, erfarna och välutbildade lärare. Skolan erbjuder verksamhet för alla åldrar och stadier. Utöver ämnesundervisning i ca 60 olika ämnen erbjuder Kulturskolan yrkesförberedande utbildning i dans, musik och teater. Kulturskolan har en mycket väl utvecklad kör- ensemble- och orkesterverksamhet samt erbjuder årligen allmänheten ett stort utbud av dans- teater- och musikalföreställningar. Utöver detta tillkommer ett stort antal konserter. Skolan blev utsedd till årets kulturskola 2010.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav följande:

• Ekonomihantering, skapa och sakgranska fakturor.
• Registrering i Extens.
• Hantera kundkontakter via telefon, mail, brev och besök
• Handlägga anmälningar, köhantering, inställda lektioner, fakturor osv
• Vikarieanskaffning, timrapportering.
• Beställning av kontorsmaterial, resor.

Mer information finns på vår hemsida: http://www1.vasteras.se/kulturskolan/


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt en grundläggande förståelse och kunskap för ekonomiadministration. Du ska även ha kunskap om programmen Extens och IM-Visma samt ha en god vana av arbete med datorn i det vardagliga arbetet. För att trivas i den här rollen har du kunskap om sedvanligt förekommande kontorsgöromål samtidigt som du tycker om att arbeta serviceinriktat med varierande arbetsuppgifter. Du får gärna ha erfarenhet av att tidigare ha arbetat i en samordnande roll samt ha god inblick i och förståelse för Kulturskoleverksamhet.

Vi vill att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du kan formulera dig på ett tydligt sätt i såväl tal som skrift. Vidare kan du själv planera, strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du ser möjligheter i förändringar och samarbetar väl med andra människor.

Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat HT 2013 ev. möjlighet till förlängning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Västerås stad
Hemsida:
http://www.vasteras.se/omvasteras/jobbaivasterasstad/Sidor/fordelarmedarbeteivasterasstad.aspx

Ansökan

Referens:
A316597
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c8576641-7cc4-4e14-be6c-0dd806a0739b&TK=842218aa-8c06-42fa-bcd0-80b936206086
Sista ansökningsdag:
2013-03-15
Övrigt:
Är du intresserad av att söka tjänsten? Då ber vi dig att söka via "Sök jobbet här"- funktionen på denna sida, då urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Senaste inkomna jobb