Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker en erfaren administratör

Om tjänsten

Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. 

Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.

Vi söker nu en erfaren administratör!

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att ingå i ett team av administratörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta hantering av felrapporter samt att ansvara för utskick av reservdelar/tillbehör till kunder runt om i världen.

Du kommer även tillsammans med de andra i teamet att hantera den dagliga administrationen på avdelningen.

Din Bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, främst inom administration. Du har mycket goda kunskaper i SAP samt i MS Officepaketet, särskilt Excel. Meriterat är även om du har arbetat med LM tidigare, men inget krav.

Utöver detta har du även mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, både muntliga såväl som skriftliga.

Dina egenskaper
Du utrycker dig väl i både tal och skrift. Du är väldigt noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt. Du gillar även att ha ordning och reda och du har en hög social kompetens. Du arbetar bra självständigt men trivs även med att samarbeta.

Eftersom det är en tjänst med varierande arbetsuppgifter krävs det att du är flexibel i ditt tänk och arbetssätt samt har en mycket god administrativ förmåga.


Tjänsten är på heltid med placering i Västerås.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Beatrize Olsson på telefon 021-4702420.
Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så välkommen med din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Randstad AB Västerås
Hemsida:
http://www.randstad.se

Ansökan

Webbplats:
https://randstad.easycruit.com/vacancy/application/929720/12223?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb