Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker en personalman för ett vikariat

Om tjänsten

Om tjänsten:

För kunds räkning söker vi just nu en Personalman till vår uppdragsgivare som finns strax utanför Kalmar. Tjänsten kommer att starta i maj och beräknas till 1 ½ år där tjänstgöringsgraden är heltid.

Du arbetar brett med att stödja både chefer och organisationen med olika personalrelaterade frågor. I tjänsten jobbar du självständigt med många olika ärenden och frågor, från personaladministrativa uppgifter till rekryterings- och anställningsärenden, övertalighet och arbetsrättsrelaterade frågor såsom rehab- och friskvårdsfrågor. Tjänsten innefattar både kollektivanställda och tjänstemän.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning från personalområdet och som har några års erfarenhet från operativt personalarbete.

Du har ett moget arbetssätt och du jobbar lika bra självständigt som i grupp. Då arbetet innehåller en coachande roll är det mycket viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.

Som person är du noggrann, flexibel och ansvarsfull. Du är lyhörd inför organisationens behov och med stor energi finner du kreativa lösningar och förbättringar i det dagliga arbetet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har även hög datamognad och behärskar MS Office väl.

B-körkort är ett krav.

Om arbetsgivaren:

I denna tjänst blir Sententia Rekrytering & HR i Kalmar din arbetsgivare och uppdraget kommer att starta i maj 2013 och beräknas vara i 1 ½ år framåt.

Som företag erbjuder vi kvalitativ och personlig hjälp med rekrytering, bemanning och HR till privata företag och offentliga organisationer.

Hur du ansöker:

Du söker tjänsten via vår CV databas www.sententiarekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor eller vill veta mer så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Terése Smålander Carlstedt på telefon 070-377 45 51 eller e-post terese.carlstedt@sententia.se.

Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sententia Rekrytering AB

Ansökan

Webbplats:
http://www.sententiarekrytering.se/cv?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=168
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb