Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker logistikadministratörer till sommaren

Om tjänsten

Poolia Kontor

Presentation
Vill du jobba med logistikadministration hos en av våra kunder i Jönköping? Vi söker just nu efter ett flertal personer som kan börja hos kund löpande under våren. Arbetstiderna sätts utifrån ett rullande schema, måndag-fredag.

Vi kallar till intervjuer löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter
Det dagliga arbetet består i huvudsak av:

- bevakning av direktordrar
- hantering av kundreturer
- kontroll av fakturor från transportörer
- reklamationshantering
- framtagande av kvalitetsstatistik
- hantering och uppföljning av serviceärenden
- registrering av abonnemang.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och är driven, strukturerad och utåtriktad. Du har god förmåga till att vara lyhörd för kundernas behov och har både förmågan och viljan att alltid göra ditt absolut bästa. Vidare är du en initiativtagare som är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande. God datorvana är meriterande då merparten av arbetet utförs i system.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper.

Förmåner
Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram.

Dessutom får du din alldeles egna konsultchef, som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär?

Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Företagsbeskrivning
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Kontor
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
34817
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=34817
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb