Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker receptionister som vill arbeta extra och/eller vill ha sommarjobb!

Om tjänsten

Tycker du om att möta nya människor och brinner du för att ge god service till både kollegor och kunder?

Om First Reserve
Sedan 2003 har First Reserve mött och utvärderat människor och deras kompetens i jakten på nya medarbetare. Vi som arbetar på First Reserve har varit i branschen länge och är vana vid att sätta oss in i olika företag och deras situationer. Några av oss har arbetat på First Reserve sedan företaget startade – långsiktighet och engagemang är självklart för oss.

Vi ser våra kandidater och konsulter som våra stora tillgångar. Vår målsättning är att genom vår erfarenhet och vårt stora engagemang arbeta för att matcha ihop kandidater med helt rätt kunduppdrag.

Tillsammans skapar vi framgång!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är student eller pensionär eller av annan anledning vill hoppa in och jobba extra lite då och då i vår entreprenadverksamhet. Eftersom flera av våra kunder verkar i en internationell miljö är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i engelska. 

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av receptionsarbete samt service. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom hotellbranschen. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift och du är en van användare av Office-paketet. 

Du är serviceinriktad och social samt professionell i din roll som företagets ansikte utåt. Du är ansvarstagande och strukturerad och är flexibel och van att ha många olika arbetsuppgifter.

Ansökan
Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kan du kontakta Johanna Östberg på tel. 08-705 80 61

 

Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
deltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
First Reserve AB First Reserve AB
Hemsida:
http://www.firstreserve.se

Ansökan

Webbplats:
https://first.easycruit.com/vacancy/application/915933/33797?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-05-31


Senaste inkomna jobb